Cupa OPEN la Impins din culcat, editia a VI-a

La 20 octombrie 2018 in incinta Centrului de Creatie "Ghiocel" a avut loc Cupa Open la Impins din Culcat, ediatia a VI-ea,  organizata in memoria lui Alexandru Coseacov.

 

Ca de obicei, Competitiile sportive la Impins din Culcat, organizate de Asociatia Obsteasca pentru Copii "Apollo" cu sustinerea Preturii sectorului Ciocana a unit sportivi cu experienta - maestri in sport, participanti la turneie cu renume europene si mondiale. Alaturi de ei nu s-au pierdut cu firea si cei care pentru prima data au decis sa-si incerce puterile la astfel de campionate.

 

Pentru inceput sportivii au fost salutati de Presedintele AOC "Apollo", Nagornii Vasile, ca mai apoi spre placerea tuturor celor prezenti, harizmaticul Maestru in Sport,  figura legendara pentru intreaga RM, presedintele Federatiei Powerlifting WPC  a Republicii Moldova, domnul Alexandru Serbacov a prezentat tuturor un master-class cu "numai" 200 de kg pe haltera, aratindu-le incepatorilor un sir de „trucuri" care le va usura iesirea de performanta la scaunul pentru Impins din Culcat. 

 

Majoritatea sportivilor cu experienta au venit cu scopul de a-si inregistra noile recorduri personale.

Echipa Apollo a fost reprezentată de cei mai buni si ambitiosi sportivi, si anume:   Capitanul Echipei "Apollo"- Rosca Ion, Buceatchii Gleb, Mihalachi Olga, Netbailov Nicolae, Tatarciuc Ilirian, Gonta Evelina, Neagu Maxim, Rotaru Mihai,  Iamandii Aprilin, Tudor Bogdan, Spinu Anatolie, Popa Vadim, Cotliuba Igor, Satalova Ecaterina, Luchin Maxim, Moroseanu Mihai, Cichirca  Nichita,  Erohin Ion. Toti ei s-au plasat pe locuri de frunte, aducind o noua Cupa pentru locul II pe echipe,  I loc revenindu-i celui mai puternic Club din RM si Tansnistria "TITANIC" , iar locul III pe echipe revenindu-i Clubului LTPS.

Ziua sportivului 2018

La 20 mai 2018 in cadrul sarbatorii "Ziua sportivului 2018" cele mai bune cluburi sportive din sectorul Ciocana au ieșit la competitii sportive pe bulevardul Mircea cel Batrin, organizate de Pretura sectorului Ciocana si AOC "Apollo". In cadrul acestei sarbatori clubul "Apollo" a organizat  un Turneu OPEN la Ridicarea greutatii cu un brat pentru bărbați si un Turneu Open la Genoflexiuni cu greutatea de 24 kg. pentru femei. Pentru copiii pina la  12 ani -  greutatea de 8 kg, până la 18 ani -  greutatea de 16 kg și 24 kg+.  În categoria absolută la Genoflexiuni cu greutatea pentru femei câștigătorul a fost Mihalachi Olga, care cu o greutate de 24 de kg a facut 40 de genoflixiuni, pe  locul II s-a plasat Fendic Maria, locul III a fost cistigat de Hartea Cezara. La  Turneul  OPEN  Ridicarea greutatii cu un brat pentru bărbați câștigătorul absolut a fost Pirvu Eugen - de 90 de ori cu greutatea de 16 kg, locul II - Zinovii ​​Constantin - de 59 de ori, locul III - Grec Dumitru - de 50 de ori. În categoria sa de greutate, cel mai bun a fost Silvestrov Nichita. Cel mai bun in categoria 50 ani+ a fost Grec Vasile.

Campionatul la Impins din Culcat si Indreptari cu bara 2018 , Rascov

La 21 iulie 2018 in incinata Casei de Cultură din localitatea Rascovo, r. Camenca a avut loc Campionatul la Impins din Culcat si Indreptari cu bara. Acest campionat a reunit sportivi din intraga Republica Moldova. 


Echipa "Apollo" a participat la acest campionat in urmatoarea componenta: Tatarciuc Ilirian (15 ani),  Buciatchii Gleb (12 ani),  Gonta Evelina (15 ani),  Rotaru Mihai (17 ani).  Toți sportivii noștri, cu excepția Evelinei, au participat pentru prima data la astfel de competitii dind dovada de dirzenie si maiestrie sportiva, intorcindu-se acasa cu medalii si diplome de GRADUL I si II.

Campionat Anual OPEN la Tractiuni la bara fixă, dedicat Zilei Internaționale a Femeii - 8 martie, sub sloganul "Pentru tine femeie cu suflet frumos, chip senin și zîmbet dulce".

La 8 martie 2018 a avut loc Campionat Anual OPEN la Tractiuni la bara fixă, dedicat Zilei Internaționale a Femeii - 8 martie, sub sloganul "Pentru tine femeie cu suflet frumos, chip senin și zîmbet dulce". Anul acesta competitiile au fost organizate pentru 2 categorii de vârstă: pina la  18 ani și 18 +.


În categoria de până la 18 ani, locurile au fost distribuite după cum urmează:

Locul I  - Nagornii Bogdan (24 tractiuni)
Locul II - Maxim Maxim; Pirvu Eugen (20 tractiuni)
Locul III - Goian Octavian (13 tractiuni)


În categoria 18 +, locurile au fost distribuite după cum urmează:
Locul I - Pisari Sergio (32  tractiuni)
Locul II - Croitoru Anatolii  (29 tractiuni)
Locul III - Untura Ion (27 tractiuni)